Meet up and PLAY wil het spelplezier in je ogen laten sprankelen, keer op keer. Om dit te bereiken, werkt Meet up and PLAY aan de innovatie van ‘real world play experiences’, waar je mensen ontmoet en samen plezier beleeft.

Over de oprichter

Meet up and PLAY is opgericht door Nico Pierik: een autodidact die zich ‘play experience design’ heeft eigen gemaakt. Daarnaast heeft hij veel ervaring met zeer uiteenlopende sporten, waaronder voetbal, schaatsen, kanopolo, kenpo karate en frisbee golf (bekend onder de naam disc golf).
Onverwachts is Nico aan het eind van zijn studie gedeeltelijk verlamd geraakt, gelukkig met hoop op fysiek herstel. Door eigen inzet, doorzettingsvermogen en intensieve revalidatie is hij er na tien jaar weer bovenop gekomen. Hierdoor heeft hij ervaring met fysiek en mentaal herstel. Vanuit deze ervaring weet Nico wat ervoor nodig is om de drempel voor beginnende sporters te verlagen. En ook wat er nodig is om te blijven sporten.
Nico heeft de nieuwe sport Chopdisc bedacht, een frisbeespel met dart-style scores. Dit is een spel dat hij ontwikkelt en met veel plezier zelf speelt.